Kontakt

 • Malin Enberg

  malin@producentbyran.se
  +46(0)702 37 35 17

  Malin Enberg, projektledare och en av grundarna av Producentbyrån. Hon är utbildad musiklärare på Musikhögskolan Örebro, och har projektledarexamen från Kulturverkstan i Göteborg.

  På Producentbyrån är Malin ansvarig för ekonomi och administration och arbetar mycket med projektlednings- och koordineringsuppdrag.

  Malin arbetar just nu med Danskompaniet Spinn, Step, Dansakademin, Karolin Kent, Returkultur och diverse ekonomiuppdrag.
 • Dag Rosenqvist

  dag@producentbyran.se
  +46(0)733 50 25 70

  Dag har en bakgrund inom musik med både kontrabasstudier och en utbildning i ljudteknik. Har även en utbildning till kulturprojektledare vid Kulturverkstan i Göteborg. Håller vid sidan av Producentbyrån på med musik både i eget namn och i en mängd mer eller mindre fasta konstellationer, både nationellt och internationellt.

  Han arbetar främst med koordinering, produktion, kommunikation, rådgivning, webb och frågor som rör publikutveckling samt ny musik.

  Dag arbetar just nu med Danskompaniet Spinn, Liza Penkova, Karolin Kent, Dråpera, Step, Steps Dansklubb och Producentcheck 2.0.

 • Hanko Zell

  hanko@producentbyran.se
  +46(0)702 28 42 11

  Hanko har en bakgrund som scenkonstproducent, koordinator och kultursamordnare. Precis som övriga på Producentbyrån har Hanko en examen från Kulturverkstan. Lusten ligger i att driva och möjliggöra andras projekt.

  På Producentbyrån arbetar Hanko med projektledning, processledning, ekonomi och administration.

  Hanko arbetar med Danskompaniet Spinn, Step, Steps Dansklubb, Producentcheck 2.0, Memory Wax och MOA Kompani.

 • Hedda Gullander

  hedda@producentbyran.se
  +46(0)702 70 36 05

  Hedda är utbildad skådespelare vid Skara Skolscen och har frilansat som skådespelare, speaker och teaterpedagog de senaste tio åren. I maj 2020 tog hon sin examen som kulturprojektledare från Kulturverkstan.

  Hedda jobbar med Danskompaniet Spinn, Memory Wax, CALS, Step, Steps Dansklubb och MOA Kompani.

 • Gustav Lejelind

  gustav@producentbyran.se
  +46(0)728 58 76 38

  Gustav är utbildad konstnär från HDK-Valand och har även en ekonomiexamen med inriktning mot organisation från Handelshögskolan i Göteborg. I sin konstnärliga praktik arbetar han med performance och ljudkonst, ofta i samarbete med andra konstnärer, musiker, dansare och koreografer. 

  På Producentbyrån arbetar han med ansökningar för bland annat Danskompaniet Spinn, Step och Karolin Kent.

 • Producentbyrån