Gustav Lejelind

gustav@producentbyran.se

Gustav är utbildad konstnär från HDK-Valand och har även en ekonomiexamen med inriktning mot organisation från Handelshögskolan i Göteborg. I sin konstnärliga praktik arbetar han med performance och ljudkonst, ofta i samarbete med andra konstnärer, musiker, dansare och koreografer. 
På Producentbyrån arbetar han med ansökningar för bland annat Danskompaniet Spinn och Karolin Kent.

Hanko Zell

hanko@producentbyran.se
+46(0)702284211

Hanko har en bakgrund som scenkonstproducent, koordinator och kultursamordnare. Precis som övriga på Producentbyrån har Hanko en examen från Kulturverkstan. Lusten ligger i att driva och möjliggöra andras projekt.
På Producentbyrån arbetar Hanko med projektledning, processledning, ekonomi och administration.

Hanko arbetar med Danskompaniet Spinn, Step, Memory Wax, Stollar Bollar och O.

Cajsa Wittboldt

cajsa@producentbyran.se
+46(0)702703605

Cajsa är utbildad musikalartist på Performing Arts School i Göteborg och har frilansat inom scenkonst och show. I maj 2021 tog hon sin examen från Kulturverkstan och har sedan dess arbetat med projektledning och som producent. Cajsa är även verksam artist vid sidan av Producentbyrån.
Det som driver henne mest inom projektledning är att arbeta i ett team för att främja kultur- och scenkonstprojekt. På Producentbyrån arbetar Cajsa med koordinering och kommunikation med Step, CALS, Danskompaniet Spinn, Memory Wax, Stollar Bollar och Karolin Kent.

Hedda Gullander

hedda@producentbyran.se
+46(0)728587638

Hedda är utbildad skådespelare vid Skara Skolscen och har frilansat som skådespelare, speaker och teaterpedagog de senaste tio åren. I maj 2020 tog hon sin examen som kulturprojektledare från Kulturverkstan.
Hedda är föräldraledig fram till januari 2023.

Dag Rosenqvist

dag@producentbyran.se
+46(0)733502570

Dag har en bakgrund inom musik med både kontrabasstudier och en utbildning i ljudteknik. Har även en utbildning till kulturprojektledare vid Kulturverkstan i Göteborg. Håller vid sidan av Producentbyrån på med musik både i eget namn och i en mängd mer eller mindre fasta konstellationer, både nationellt och internationellt.

Han arbetar främst med koordinering, produktion, kommunikation, rådgivning, webb och frågor som rör publikutveckling samt ny musik.

Dag arbetar just nu med Danskompaniet Spinn, Liza Penkova, Karolin Kent, På Turné, InDiiD, Göteborg Art Sounds, CALS, Paperwing, Dråpera, Produktionsmiljö dans, Tanja Andersson och Step.

Malin Enberg

malin@producentbyran.se
+46(0)702373517

Malin Enberg, projektledare och en av grundarna av Producentbyrån. Hon är utbildad musiklärare på Musikhögskolan Örebro, och har projektledarexamen från Kulturverkstan i Göteborg.

På Producentbyrån är Malin ansvarig för ekonomi och administration och arbetar mycket med projektlednings- och koordineringsuppdrag.

Malin arbetar just nu med Danskompaniet Spinn, Step, Dansakademin, Karolin Kent, Returkultur, Liza Penkova, Tanja Andersson och diverse ekonomiuppdrag.
Producentbyrån