Uppdrag

  • Bunkern Bokar

    Bunkern Bokar är en bokningsbyrå som bokar band med musiker inom genrerna jazz, impro, world, och nutida musik. Bunkern Bokar startade 2021 som ett Arvsfondsprojekt. Projektet skapar arbetstillfällen till personer med funktionsvariationer och håller till i Kulturföreningen Bunkerns lokaler i centrala Göteborg. Arbetet handlar om bokning av band, marknadsföring och PR inom musikbranschen. Bunkern Bokar skapar en win-win situation. Personer som har svårt att komma in på arbetsmarknaden får lära sig nya arbetsuppgifter och musikerna på Bunkern får komma ut och göra fler konserter. Nya nätverk skapas som leder till arbetstillfällen för båda grupperna.
    Projektet genomförs i samarbete med LaSSe Brukarstödcenter, GIL-Göteborgskooperativet för Independent Living, Coompanion, Kulturföreningen Bunkern.

    Producentbyrån kommer under hösten 2024 att arbeta som projektassistenter inom projektet vad gäller både administration och strategiskt arbete.

    www.bunkernbokar.se

    Administration
    Processledning
    Rådgivning

  • Community Art Lab Sweden

    Projektet Community Art Lab Sweden är ett Arvsfondsprojekt som skapar och etablerar ett nationellt nätverk och en digital plattform för ung community art – en digital scen för ungas konstnärskap och röst i samhället. Syftet med arbetet är att producera community art och att utbyta erfarenheter och kunskaper mellan ungdomsdrivna lokala communities, professionella kulturutövare och institutioner.

    Projektet utgörs av organisationerna Livet bitch! Scenkonst i Södertälje, Community Kultur Centrum i Malmö, Ung Scen Norr i Luleå och Producentbyrån i Göteborg.

    Livet bitch! Scenkonst är projektägare och har hand om den nationella samordningen, och respektive organisation ansvarar för nätverksbygge och samordning i sina respektive kommuner och regioner.

    Producentbyrån arbetar med koordinering, processledning, produktion och verksamhetsutveckling.

    www.communityartlabsweden.se

    Koordinering
    Processledning
    Produktion
    Utvecklingsarbete

  • Danskompaniet Spinn

    Danskompaniet Spinn är ett professionellt danskompani bestående av dansare med och utan funktionsvariationer. Konstnärliga ledaren Veera Suvalo Grimberg bildade kompaniet i mars 2010. Spinn brinner för danskonsten och för att utmana stereotyper kring vad dans är och kan vara. Det handlar om olika kroppar och nya sätt att skapa och presentera danskonst. Spinn har sin bas på Kulturklustret och Spinnstudion i Göteborg.

    Bland Spinns produktioner finns föreställningarna Svansen av Minna Krook, Hannah Felicia av isländska koreografen Lára Stefánsdóttir, barnföreställningen Miramos av Torgunn Wold och Paulo Serantes och Skirtpower av Carl Olof Berg.

    Utöver dessa har Spinn skapat ett antal andra föreställningar och workshops som spelats och presenterats för både vuxna och barn, nationellt och internationellt.

    Producentbyrån arbetar med administration, ansökningar, ekonomi, kommunikation, turnékoordinering och verksamhetsledning

    www.danskompanietspinn.se

    Administration
    Ekonomi
    Kommunikation

  • Dråpera

    Dråpera är ett Göteborgsbaserat scenkonstkollektiv som grundades 2011 av tonsättaren Lina Järnegard och mezzosopranen Anna-Sara Åberg. Sedan start har ensemblen utökats och samarbetspartners anlitas beroende på projekt. Arbetet med Dråperas föreställningar är processbaserat och bygger oftast på ett stort antal workshops där material utifrån ett tema eller koncept undersöks och fördjupas i flera steg.

    Metodologin bygger på ett nedbrytande av hierarkier och ett fördjupat samarbete mellan tre huvudelement; musik, text och aktion.

    Producentbyrån arbetar med kommunikation och admin av Dråperas hemsida.

    www.drapera.se

    Kommunikation

  • Ina Dokmo

    Ina är koreograf, dansare, pedagog och shiatsuterapeut från Gotland. Hon är baserad i Göteborg och på Bokenäset där hon driver dansresidenset Bjällansås Studio, en studio hon själv byggt inuti en lada från 1924.

    Ina har sedan sin Kandidatexamen i dans 2004-2007 från Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London jobbat som dansare och bott i olika delar av Europa. Hon har undersökt upplevda förhållningssätt till dans, rörelse och yoga sedan 2004. Sedan 2007 har hon genom sin egen praktik undersökt de inre organen in i dansande i relation till meridianer inom kinesisk medicin och Shiatsu.

    Ina erhöll masterexamen i koreografi med inriktning Nya performativa praktiker från Stockholms konstnärliga högskola 2017. Hennes koreografier är oftast längre utställningar där besökare kommer och går med fokus på besökarens resa genom verket och dansande.

    Producentbyrån arbetar med rådgivning.

    www.inadokmo.se

    Rådgivning

  • Jenny Larsson

    Jenny Larsson är verksam som koreograf, dansare och filmare i USA och Sverige. Hon är född i Funäsdalen, men numera bosatt i Kungsbacka. 2016 startade hon konstnärskollektivet Wild Beast Collective i USA tillsammans med nära konstnärliga samarbetspartners, som sedan dess har producerat dansverk för scenen, platsspecifika verk, Fågelbo Residency (ett nationellt och internationellt konstnärsresidens för två eller fler konstnärer), kortfilmer, dokumentärer och en filmfestival. Jennys konstnärliga arbete spänner över olika uttrycksformer, där film, dans, teater, musik, bild och form samverkar. Ofta handlar det om att utforska nya rörelsemönster och kvalitéer, samt att utmana olika koreografiska strukturer.

    Hon är även intresserad av att skildra ett realistiskt och mänskligt perspektiv av den dansande kroppen, vilket bjuder in alla typer av kroppar till dans- både på scenen och i det offentliga rummet. Jenny är utbildad vid nuvarande SKH i dans och danspedagogik mellan 2000-2004, samt vid University of Wisconsin-Milwaukee, i MFA in Performing Arts-Dance mellan 2011-2013.

    Producentbyrån arbetar med ansökningar och rådgivning.

    www.wildbeastcollective.com

    Ansökningar
    Rådgivning

  • Karolin Kent

    Karolin är koreograf, dansare, pedagog, somatisk rörelse-praktiker och Laban rörelseanalytiker. Hon har sin bas i flera angränsande discipliner, med tonvikt på rörelsebaserad och visuell konst. Sedan 2011 har hon varit professionellt verksam inom tvärdisciplinär scenkonst, performance och visuell konst nationellt och internationellt. Hon intresserar sig för sammanhang utanför de konstnärliga institutionerna samt inom angränsade fält som pedagogik, rehabilitering, terapi och aktivism. Hennes konstnärliga metoder är improvisatoriska, experimentella, interdisciplinära samt utgår från somatiska processer. Konstnärliga frågeställningar berör ofta det existentiella i relation till samtida frågor.

    Kent är utbildad via Trinity Laban conservatoire of music and dance och i Somatisk rörelsepraktik och rörelseanalys vid Laban/Bartenieff & Somatic studies International. Kent driver Omni Somatisk praktik och den konstnärliga plattformen Wu ArtSpace i Region Halland.

    Producentbyrån arbete med ansökningar, kommunikation, rådgivning och sälj.

    www.karolinkent.se
    www.somatisk.com
    www.wuartspace.com

    Ansökningar
    Kommunikation
    Rådgivning
    Sälj

  • kvalitetsteatern

    kvalitetsteatern är en queerfeministisk frigrupp med fokus på scenkonst för, av och med ett hbtq-community. Sedan starten 2011 har de arbetat genreöverskridande med text, ljud och rörelse/dans och deras verk baseras ofta på dokumentärt material. kvalitetsteatern har sedan 2014 haft sin bas i Göteborg och drivs av gruppens tre konstnärliga ledare Johanna Essie Sjögren, Robin N Spegel och Eddie Mio Larson.

    Under hösten arbetar vi på Producentbyrån med deras kommande produktion Tre saker som har premiär på Hagateatern i Göteborg den 23 november.

    Tre saker handlar om tvillingarna Ronja och Lira. Det är natten innan deras födelsedag. Tvillingarnas sista natt som 11-åringar. Tvillingarnas sista natt tillsammans. När morgonen kommer ska Ronja hämtas av vårdare och föras bort till ett boende för barn med Syndrom K, på obestämd tid. Tre saker är en pjäs om syskonskap, vänskap och förbjudna känslor.

    Producentbyrån arbetar med kommunikationsinsatser samt strategier kring sälj inför premiär och kommande spelperiod.

    www.kvalitetsteatern.se

    Kommunikation
    Sälj

  • Liza Penkova

    Liza Penkova är koreograf med bas i Göteborg. Hon har en lång internationell karriär som dansare och har bland andra arbetat med Göteborgs Operans balett (SE), Rosas dance company (BE), Compagnie Michele Noiret (BE), Human Works (NO) och med koreografer som Helena Franzén (SE), Georgia Vardarou (GR) och Veli Lehtovaara (FI). Hennes egen koreografiska verksamhet började i kollektivt arbete med bl.a The house of Bertha collective (BE/SE), Phd in one night (BE) och The silent song (BE/SE).

    Sedan 2018 fokuserar Liza främst på sitt eget koreografiska arbete och utvecklar under 2021-2022 verken Funambulist och 18 steps through (dance) history. Liza är också en MA-student vid Stockholms Konstnärliga Högskola.

    www.penkova.cc

    Administration
    Ansökningar
    Produktion
    Rådgivning

  • Memory Wax

    Memory Wax är ett etablerat danskompani med bas i Malmö. I snart 20 år har kompaniet producerat föreställningar i Sverige och utomlands för alla åldersgrupper. Kompaniets avskalade rörelsespråk präglas av humanism och drivs av en nyfikenhet av att undersöka och gestalta existentiella och filosofiska frågor. Med en underton av humor och med en kärlek till det enkla skapar de magi av det vardagliga. Aktuella barnföreställningar på turné är Inside Out (målgrupp 9-12 år) samt Mitt lilla stora rum (målgrupp 2-5 år). Memory Wax strävar ständigt efter att utveckla möjligheterna att få möta publiken och bredda intresset för modern dans genom att även anordna workshops, arrangera festivaler och internationella kulturutbyten.

    Internationella samarbeten är en fundamental del av Memory Wax verksamhet och de har under flertalet år byggt upp återkommande kulturutbyten mellan Sverige och Kuba.

    Producentbyrån arbetar med verksamhetsutveckling och sälj.

    www.memorywax.com

    Sälj
    Verksamhetsutveckling

  • MOA kompani

    MOA kompani drivs av koreografen och dansaren Moa Sahlin och är en pågående praktik som utgår från queerfeministiska och antirasistiska utopier. Vid sidan av den koreografiska praktiken arbetar Moa med olika nationella och internationella projekt och nätverk. MOA kompani startade i Göteborg 2006 som en del av Dansbyrån som var en plattform med studio, kontor och en producent som delades mellan tre olika korografer.

    2020 skapade Moa koreografin En hink fred som en digital dansfilm som utspelar sig vid Fredrik Wretmans konstverk Peace vid ån Lagan i Värnamo. Förbipasserande kan se verket via sin mobilkamera när de scannar en QR-kod som finns vid bänken.

    I juni 2023 utvecklas koreografin till 100 hinkar fred tillsammans med tio inbjudna dansare som under några dagar arbetar tillsammans och sedan dansar verket tillsammans vid Peace. Publiken kommer att kunna uppleva det live på plats en dag och sedan som en dansfilm via en QR-kod i sin mobil på platsen.

    Producentbyrån arbetar med koordinering.

    www.moakompani.se

    Koordinering

  • Producentcheck

    Producentcheck är ett kompetensutvecklingsprojekt som riktar sig till både etablerade och oetablerade aktörer inom det fria scenkonstfältet i Västsverige, det vill säga dansare, koreografer, kompanier, regissörer, skådespelare, musiker, tonsättare och ensembler verksamma inom scenkonst.

    Projektet pågår under hösten 2024 och våren 2025 och utgörs av kostnadsfri löpande rådgivning hos oss på Producentbyrån, coaching med certifierad coach Jenny Soovik och en produktionspott för strategiska kommunikativa insatser. Det går att söka antingen som enskild aktör eller som grupp/kompani/ensemble.

    Projektet innefattar sammanlagt sex rådgivningstillfällen per aktör, tre gemensamma halvdagsträffar, tre coachingtillfällen om två timmar per medverkande samt en produktionspott. Producentcheck utgörs företrädelsevis av fysiska träffar, men det är inget krav för att kunna vara del av projektet. För dig som deltar utgår inget arvode och projektet bekostar inte heller resor eller boende. Det finns totalt fem sökbara platser, och urvalet görs av Producentbyrån och Jenny Soovik.

    Ansökan öppnar torsdag den 22 augusti. Sista dag att ansöka är fredag den 20 september och besked om vilka som har blivit antagna skickas ut den 24 september. Projektet inleds med en uppstartsdag förmiddagen den 3 oktober där alla medverkande aktörer förväntas vara med. Projektet avslutas sedan den 30 april 2025.

    Länk till ansökan och ytterligare information hittar ni här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEtL4E-Q_aNRxkfUStVH5ZPaqVDmJCHpYx-SMc5dBgQ3Vebg/viewform?usp=sf_link

    Producentcheck genomförs med stöd av Västra Götalandsregionen.

    Producentbyrån jobbar med projektledning och rådgivning.

    Projektledning
    Rådgivning

  • Producentcheck – Cirkus

    På uppdrag av Förvaltningen för kulturutveckling (FKU) ger vi under hösten 2023 och våren 2024 producentstöd till två grupper inom FKUs satsning kring samproduktioner för cirkus. Vi har nöjet att få arbeta med cirkusgruppen Gaston & Caligari och scenkonstgruppen Bobin Scenkonst.

    Den 19 dec har Cirkus Gaston & Caligari premiär med föreställningen Det Stora Kalaset på Stora teatern i Göteborg. Det Stora Kalaset är en interaktiv clowninspirerad cirkusföreställning fylld med cirkuskonster, trolleri och musikalisk akrobatik som lockar till eftertanke, hjärtliga skratt och stormande applåder. Här stöttar Producentbyrån med rådgivning kring kommunikation och sälj samt vad gäller deras löpande verksamhet.

    Bobin Scenkonst är ett nystartat scenkonstkompani. I början av mars 2024 har Bobin premiär på sin första produktion på Circuskvarnen i Uddevalla. Producentbyrån stöttar här med med produktionsplanering, kommunikation, ekonomi samt sälj.

    I uppdraget ingår även kunskapsdelning från FKUs cirkuskonsulent Karin Skierus för att fortbilda oss på Producentbyrån kring cirkusbranschen.

    Rådgivning

  • Step

    Step är en internationell dansfestival för barn och unga i Västsverige. Festivalen är en biennal och lanserades i mars 2020. Den andra upplagan av festivalen genomfördes den 2-25 mars 2022 och sammanlagt presenterades 60 programpunkter på 19 spelplatser i sex kommuner i Västra Götaland.

    Till de två upplagor som har genomförts har festivalens program tagits fram i samarbete med de nationella och internationella kuratorerna Fiona Ferguson – kreativ utvecklingschef för Edinburgh International Children’s Festival, Adjjima Na Patalung – festivalchef för BICT Fest i Bangkok, Gerhard Verfaille – konstnärlig ledare för Krokusfestivalen i Belgien och Peter Sunesson – tidigare producent för Salto! på Dansstationen i Malmö. Utöver detta arbetar Step med Step Extended som är en satsning för att lyfta både danskompanier och nyskapande dansprojekt för barn och unga i Västra Götalandsregionen. I festivalen ingår även ett branschprogram som vänder sig till utövare, organisationer och aktörer som arbetar med eller för dans för barn och unga

    Step har presenterat föreställningar av bl.a. Akram Khan Company (UK), Stopgap Dance Company (UK), MYKA (DK), Un Poyo Rojo (AR), Tony Tran (NO), Aaben Dans (DK), Twisted Feet (SE) och Big Wind (SE).

    Step är ett samarbete med olika kommuner i regionen. Under 2022 års festival fick barn, unga och vuxna från kommunerna Ale, Borås, Göteborg, Härryda, Lerum och Vänersborg möjlighet att uppleva föreställningar, samtal, mingel och workshops.Step har initierats och drivs av Producentbyrån

    www.stepfestival.se

    Administration
    Ansökningar
    Kommunikation
    Projektledning
    Turnékoordinering

  • Steps Dansklubb

    Steps Dansklubb är kostnadsfri kompetensutveckling för lärare i förskola, grundskola, särskola och på gymnasiet. Projektet syftar till att stärka banden mellan lärare, danskonstnärer och arrangörer för att främja barns självklara tillgång till kultur. Genom fem fysiska träffar, från februari till juni 2023, skapas en gemensam plattform för att mötas kring dans för barn och unga. Vi har hämtat inspiration från den Edinburghbaserade dans- och teaterfestivalen Imaginates satsning Teachers Theatre Club och Backa Teaters kurs Lärare ser på scenkonst. I kursen ingår också en resa till Edinburgh med besök på Imaginate!

    Steps Dansklubb handlar om att stärka banden mellan lärare, danskonstnärer och arrangörer. Det handlar om att inspirera till att se mer dans för barn och unga, att hitta ett språk för att diskutera scenkonstnärliga upplevelser med den yngre publiken och att gemensamt utveckla och prova sitt kritiska tänkande. Vad är det som gör att en föreställning känns intressant och relevant?

    Steps Dansklubb har initierats och drivs av oss på Producentbyrån och genomförs med stöd av Kulturrådet.

    Kommunikation
    Projektledning
    Koordinering

  • Tanja Andersson

    Tanja är ursprungligen från Umeå men verksam i Göteborg sedan 2017 och driver idag scenkonstduon Slip of the Lip med performancekonstnären Emelié Sterner. I sina soloverk undersöker hon utopiska landskap och rum, cirkulära flöden och karga tillstånd och ihärdigheter genom något hon kallar för samisk logik och turbulent praktik.

    I mars 2023 hade föreställningen Wiggling Things premiär på Atalante i Göteborg. Föreställningen var en samproduktion i turnéslingan Tre Scener som utgörs av Atalante i Göteborg, Dansstationen i Malmö och MDT i Stockholm. I oktober 2023 var det premiär för senaste föreställningen Other Tongue som Tanja skapat tillsammans med dansaren Eva Svaneblom.

    Rådgivning

  • Visit Nabo Artbook

    Under 2023 arbetar vi med vandringsutställningen Visit Nabo Artbook som är framtagen av MUCF – Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

    Utställningen Visit Nabo Art Book vill uppmuntra och göra plats för samtal om demokrati och delaktighet ur ungdomars perspektiv. I utställningen möter du bilder av åtta nordiska illustratörer. De har tolkat ungas röster och miljöer i hela Norden. Deras bilder berättar om ungas glädje och tristess, oro och hoppfullhet, frustration och kampvilja. Men främst om allas rätt att bli lyssnad på. Till utställningen hör ett pedagogiskt material och som ger möjlighet för besökare och grupper att fördjupa i sig i bilderna och samtal om att känna sig inkluderad i samhället.

    Invigningen av utställningen Visit Nabo Artbook äger rum måndag den 20 mars som en del av EU:s ungdomskonferens som äger rum i Växjö den 20-23 mars.

    Utställningen bygger på MUCF:s fyraåriga projekt kring ungas sociala inkludering och passar att visa i kulturhus, på museer och i bibliotek. Vill du boka utställningen? Kontakta oss på: info@producentbyran.se

    www.mucf.se

    Kommunikation
    Projektledning
    Sälj

  • Tidigare uppdrag

  • Dans

    24 kvadrat

    Art Of Spectra

    Ansökningar

    Can I Do This?

    Kommunikation, Sälj

    Carmen Olsson

    Kommunikation, Koordinering, Rådgivning

    Choreosound

    Crowd Company

    Dansakademin

    Rådgivning, styrgruppsarbete

    Dansbyrån

    Administration, Ansökningar, Kommunikation

    Danscentrum Sverige

    Koordinering

    Danscentrum Väst

    Embla dans & teater

    Administration, Kommunikation, Sälj, Turnékoordinering, Verksamhetsledning

    Förstudie – dans för barn och unga

    Ansökningar, Planering, Projektledning, Textarbete

    Gilda Stillbäck

    Kommunikation, Rådgivning

    Henriette Pedersen

    Iraqi Bodies

    Ansökningar, Kommunikation

    Linda Wardal Produktioner

    Kommunikation, Koordinering, Rådgivning

    Lula Children of the Sun

    Administration, Rådgivning

    Moving Beyond Inclusion 2016-2018

    Administration, Kommunikation, Projektledning

    NOBA

    Ekonomi, Kommunikation, Koordinering, Produktion, Projektledning

    Offseason

    P.S. dans

    Administration, Kommunikation, Koordinering, Produktion, Projektledning

    Producentcheck

    Administration, Kommunikation, Koordinering, Projektledning

    Produktionsmiljö dans

    Rådgivning

    Rum för Dans

    Kommunikation, Koordinering

    Satellit – nordisk dansfestival och scen för barn & unga 2011-2016

    Administration och Ekonomi, Kommunikation, Koordinering, Projektledning, Turnékoordinering

    sirenscrossing

    Administration, Kommunikation, Rådgivning

    Tanja Andersson

    Kommunikation
    Rådgivning
    Sälj

    Termik

    Twisted Feet

    Utskick

    VARIA2009

    Kommunikation, Koordinering

  • Musik

    Anders Hagberg

    Kommunikation, Rådgivning

    Bröderna Berr

    Evelyn Jon

    Kommunikation, Rådgivning, Sälj, Utskick

    Göteborg Art Sounds 2010-2022

    Administration, Kommunikation, Koordinering, Projektledning

    Göteborg Wind Orchestra

    Copywriting, Kommunikation

    Halland Opera & Vocal Festival

    Koordinering, Projektledning

    InDiiD

    Copywriting, Redaktionellt arbete, Rådgivning

    Ingmari Dalin

    Kalvfestivalen

    Kommunikation, Koordinering, Produktion, Projektledning

    Karin M Nilsson

    Kommunikation, Sälj

    Konstnärsnämndens Internationella Musikresidens

    Administration, Kommunikation, Koordinering

    Lajka

    Kommunikation, Rådgivning

    Manongu

    Copywriting, Formgivning, Kommunikation, Rådgivning

    Markatta

    Midaircondo

    Kommunikation, Koordinering, Rådgivning

    Mimitabu

    Kommunikation

    Nu;flute

    Paperwing

    Rådgivning

    På Turné

    Kommunikation
    Processledning

    RNM

    Kommunikation, Koordinering, Projektledning

    Slægt

    Kommunikation, Rådgivning, Turnékoordinering

    Stefan Forssén

    Tetra

    Västsvensk guide

    Ansökningar, Planering, Projektledning, Textarbete

    Women In Jazz Festival 2015

    Kommunikation, Koordinering

  • Teater

    Anna, Linn och Lina

    Kommunikation, Rådgivning

    Big Wind

    Kommunikation, Turnékoordinering, Administration

    Clownkliniken

    Ansökningar, Kommunikation, Verksamhetsutveckling

    Die Bühne

    Kommunikation

    GEST – Gothenburg English Studio Theatre

    Göteborgs Stadsteater – Motherdog

    Kommunikation, publikarbete

    Kompani Kanalje

    Kommunikation, Sälj

    Konstkollektivet Snö

    Kommunikation, Koordinering

    larssons & ADA’S teater

    mold – love walks

    Administration, Ekonomi, Kommunikation, Produktion

    O

    Administration, Kommunikation

    Stationen

    Kommunikation, Koordinering, Rådgivning

    Stollar Bollar

    Ansökningar, kommunikation, rådgivning, sälj

    Teater Allena

    Kommunikation, Turnékoordinering

    Teater Kurage

    Kommunikation, Publikarbete, Rådgivning, Copywriting

    Teater Spira

    Kommunikation, Rådgivning

    Teatro Baó

    Kommunikation, Sälj

  • Konferenser

    Arts & Audiences 2014-2016

    Konferensdesign, Koordinering, Planering, Programläggning

    Culture Action Europe 2015

    Kommunikation, Konferensdesign, Koordinering, Produktion

    Från Att till Hur – en konferens om tillgänglig scenkonst

    Föreläsning

    Kultur för alla?

    Kommunikation, Konferensdesign, Koordinering, Produktion, Projektledning

    On-Air

    Koordinering

    Publiken i fokus?

    Kommunikation, Konferensdesign, Produktion, Programläggning, Projektledning

    Publikutveckling från A till Ö

    Kommunikation, Konferensdesign, Produktion, Programläggning, Projektledning

  • Övrigt

    Gör plats!

    Processledning

    Högskolan för Scen och Musik

    Krik-Krak AB

    Kulturnatta 2013

    Administration, Kommunikation, Koordinering, Produktion, Projektledning

    PK – Publiken & Kulturen

    Projektkoordinering, copywriting

    PUBLIK – en antologi om konst, kultur och utveckling

    Planering, Redaktion, Textarbete

    Returkultur

    Administration

  • Producentbyrån